En del av Latin Reiser
En magisk reise

GRUPPETUR CHILE, BOLIVIA OG PERU – HØST 2018

Avreisedato: 10.11.2018 – Hjemkomst 25.11.2018

Lengde: 16 dager

Pris: Kr. 41 900,- per person i dobbeltrom

Bli med på den ultimate reisen i Sør-Amerika! Bli med på en opplevelsesreise av de helt store. Reisen er spekket med høydepunkter i de tre landene Chile, Bolivia og Peru. Vi starter i Sør-Amerikas mest moderne og velfungerende hovedstad, Santiago. Vi fortsetter til verdens høystliggende hovedstad, La Paz, der det blir mulighet til å bli med på den berømte sykkelturen ned mot regnskogen. Vi blir med til verdens største saltslette, Uyuni. Dette uvirkelige landskapet kan bare beskrives ved å oppleve det selv. Vi blir videre med i Thor Heyerdahls fotspor på Titikakasjøen og besøker familien som hjalp ham i sitt arbeid. Vi får også et godt innblikk i inkakulturen i Cusco-område og besøke det storslagne Machu Picchu. Turen avsluttes i Lima med god mat i vakre omgivelser. Vi kan love en uforglemmelig reise og et minne for livet.

 

Ved over 15 påmeldte vil det følge med en norsktalende reiseleder på turen. Se mer detaljert informasjon om turen ved å klikke linken nedenfor.

Gruppetur 3 Land – Chile, Bolivia og Peru  – Høst 2018

Besøk Latin Reiser sine hjemmesider for gruppereiser og skreddersydde reiser til hele Latin-Amerika!Besøk latinreiser.no her
+